Olej z pestek winogron

Cena:25.50PLN
tak
Do koszyka
masz pytania?

Jasnozielony olej uzyskuje się z tłoczonych na zimno pestek winogron. Jest niezwykle bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT), które mają właściwości łagodzące, a także nawilżające.

 

Dobrze wchłania się w skórę i ma działanie lekko tonizujące, dlatego wchodzi w skład kosmetyków do pielęgnacji cery nie tylko suchej, ale też mieszanej, tłustej i trądzikowej. Możesz stosować go jako olejek do masażu całego ciała. 

500 ml

Olej z pestek winogron - Cechy
Cechy
Pojemność500 ml

Osoby, które kupiły ten produkt kupiły także: